Schoonepc Computerbijbel Voor Windows 11 En Windows 10

Blablablablaap Voor een cloud dienst gebruik ik niet de amerikaanse diensten, veel veiliger is het nederlandse stack. Even de schijf selecteren en alle mappen en grote bestanden zie je in gekleurde vakjes. Dan zullen veel van de tips in dit artikel alsnog goed werken om je pc op te schonen. Wil je echter tips die zich specifiek richten op het nieuwe besturingssysteem van Microsoft?

  • Je kunt nu simpelweg de pictogrammen van programma’s en bestanden naar de map slepen en op die manier structuur aanbrengen.
  • Externe schijf voor data is een goed idee, maar waarom je c schijf niet indelen in partities?
  • “Verbluffend, wat ziet dat boek er ontzettend goed uit! Het is heel duidelijk geschreven en door iedereen zonder meer te begrijpen.”
  • Deze filterregels hebben betrekking op het openen, doorzoeken, uitlezen en sluiten van registersleutels en registerwaarden.
  • Je kunt nu eenvoudig de geopende vensters naar het gewenste bureaublad slepen.

Klik op de programma’s die je wilt verhinderen om https://dllkit.com/nl/dll/vcomp110 automatisch te starten en vervolgens op Uitschakelen. Het programma blijft gewoon op je computer staan, maar start nu alleen als jij dat wilt. Let overigens wel op wat je uitschakelt, er staan waarschijnlijk ook programma’s tussen die nuttig zijn .

Registertweaks: Het Register Handmatig Bewerken

Met name de subsleutel Advanced bevat veel geavanceerde instellingen die via de gebruikersinterface ontoegankelijk zijn. Vergelijkbaar met een DWORD-waarde, maar dan 64 bits groot. Bevat algemene gegevens voor de configuratie van de computer, onafhankelijk van het aangemelde gebruikersaccount. Bevat de configuratiegegevens van het aangemelde gebruikersaccount, hierin staan dus de instellingen op gebruikersniveau. Is er een tweede administratoraccount aangemaakt, dan kan deze sleutel met relatief weinig risico’s worden getweakt.

Stap 3: De Gezochte Registerwaarde Tonen In De Registereditor

“Het is echt no-nonsense geschreven, alles is bruikbaar en niets ontbreekt. Proficiat.” “Mijn complimenten voor uw boek, ik maak er dagelijks gebruik van.” “Inhoudelijk moet ik zeggen dat het een juweeltje is. Om in Jip en Janneke taal de zaken uit te leggen vind ik bijzonder knap.” “Ik heb zelden zoveel in de Bijbel gelezen als afgelopen dagen.” “Tjonge jonge, daar zit veel zweet en tranen in. Een bijbel voor de fervente PC gebruiker.” “Geweldig, die Windows bijbel! Ook complimenten voor de fraaie stevig gebonden uitvoering. Bij het eerste doorsnuffelen hier en daar al wat nuttige krenten uit de pap gevist.” “Ik heb al een aantal jaren jouw boek en heb daar vaak oplossingen in gevonden. Super.”

Je krijgt zelfs een 100 dagen niet-tevreden-geld-terug garantie , geen boekhandel die daar ooit aan zal beginnen! Ik wel, het percentage retour gezonden boeken is namelijk lager dan 1%… “De cursisten zijn vol lof over het handboek, dit mag zeker gezegd worden. Hun eerste reacties zijn “Dit leest vlot! “, “Geschreven in verstaanbare taal.” en “De kennis in dit boek en voor deze lage prijs? “. Allemaal zéér positief dus. Tot op vandaag nog geen enkele negatieve reactie gehoord, en geloof me, volwassenen hebben al snel een ongezouten mening.” Heeft Windows 10 echter nog vele geheimen voor je, zit je niet te wachten op de vernieuwingen of heb je een pc die niet geschikt is voor Windows 11?

Leave a Reply

Your email address will not be published.